Böcker & Press

BÖCKER


Jag har skrivit böcker som handlar om hur bra vi är och hur vi kan må ännu bättre och nå ännu mera framgång. Grunden är kommunikation och relationer samt även att vi påverkas av hur vi mår, och att vårt mående påverkas av bemötande, hormoner, våra tankar, drömmar, självkänsla och hälsa. Det gäller ju att hälsa på alla och samtidigt behålla sin egen hälsa.

Bussighet är lönsamt!

Marknadsför dig med personligt kontaktnät

Publicerad 2011  ISBN: 978-91-86215.62-0


Jag har skrivit boken utifrån min erfarenheter om att bygga upp personliga kontaktnät och få lönsamhet utan att utnyttja de man känner. Boken är indelad i 3 delar, terori, intervjuer och egna övningar att skriva in direkt i boken. Mötet, minglet och vad man säger för att bli ihågkommen är centrala i boken, men även hur man lyssnar på andra och nätverkar för att få långsiktiga positiva resultat.


Kapitlen; Bussighet är lönsamt, Nätverksekonomi, Kommunicera minnesvärt, Proffsmingla, Proffsnätverka, Bygg vinnande team, skapa positivt goodwill, Målfokusera.


Omskriven av SvD, DN, Vårt Kungsholmen, Sydsvenska Dagbladet, Passion for Business, Driva Eget, Hudiksvalls Tidning, HudikNytt m.fl.


Citat av Stefan Elf försäljningschef på fastighetsbolaget Brostaden: Detta är för alla med kundkontakter. Vi arbetar strategiskt med våra perosnliga kontaktnät, då behövs bra styrhjälpmedel. Katarina Widoff och hennes böcker har tillämpbara verktyg.


Beställa boken Bussighet är lönsamt

Mejla mig så skickar jag boken för 200 kr inkl moms och frakt. Swichbetalning mot kvitto, alternativt mot faktura. Välkommen med din beställning!


Kan även beställas via AdLibris:

https://www.adlibris.com/se/bok/marknadsfor-dig-med-personliga-kontaktnat-bussighet-ar-lonsamt-9789186215620

Må BÄST orka mer

Inspiration till ett optimalt och roligare liv

Publicerad i omgjord version 2013. Första upplagan 2008 blev årets motivationsbok.

ISBN: 978-91-977-469-0-8


Jag fick många förfrågningar efter mina föreläsningar "Är det inte roligt så blir det inte kul" om att  få kunskaperna nedskrivna, men då det var för gediget fick det bli en bok. Min första utbildning och arbete var inom klassiskt sjukvård, sedan gick jag vidare som medicinsk riskbedömare. I boken har jag blandat kunskaperna från då med det jag har lärt mig av livet sedan dess, både inom arbetet och mitt egna intresse för hur det kommer sig att några ofta är sjuka eller mår dåligt och andra oftast känner sig toppen.


Vi är så fantastiska idag och kan så mycket, ändå mår många dåligt. Här är boken för dig, som vill peppas och nå dina mål! Allt är skrivet med glimten i ögat för att ge dig inspiration utan pekpinnar. Välkommen på resan, från stenåldern till framtiden, med många tips för målfokus, Jag är bra-bok, drömmar om karriär och en kul fritid!


Kapitlen; Vad behöver vi egentligen?, Ditt liv, Livet påverkar kroppen, Stress, lust och olust, Livets pussel och viktiga målfokuseringen, Mat, dryck och mellanmål, Laga bra

mat snabbt.


Omskriven av Ny Tekniks karriärsidor, SvD, Sporthälsa, Dagens Industri, Täby Allehanda, HudikNytt m.fl.


Beställa boken

Må BÄST Orka mer

Mejla mig så skickar jag boken för 200 kr inkl moms och frakt. Swichbetalning mot kvitto, alternativt mot faktura. Välkommen med din beställning!


Kan även beställas via AdLibris:

https://www.adlibris.com/se/bok/ma-bast-och-orka-mer-inspiration-till-ett-optimalt-och-roligare-liv-9789197746908

Bli en skicklig nätverkare - mingla dig till framgång

Publcerad 2007 ISBN: 978-91-977469-1-5


Detta är 2000-talets första svenska bok om mingel och nätverkande, innan dess var det inte i ropet att använda sig av sina egna privata kontakter i arbetslivet och mingel trodde de flesta bara var när kändisar gick på premiärer.

 

Bli en skicklig nätverkare är en handbok för proffsiga möten, med praktisk handledning för att nätverka och mingla. Läs om duktiga nätverkares erfarenheter, exempelvis Amelia Adamo, Gudrun Sjödén, Anitra Steen, Gunvor Engström, Ivan Daza och Lars Nittve.


Kapitlen; Vad är egenliten ett nätverk?, Definitera ditt befintliga nätverk, Kartlägg

din nätverkspersonlighet, Människor är spännande, eller hur?, Mingla på rätt sätt,

Från kontakt till kontrakt.


Omskriven av SvD, Ny Teknik, Elle, Amelia Chef, Expressens Hallå, Shortcut, SKTF, Säljaren, Stockholm City, Västerås Tidning, Smålandstidningen m.fl.


Beställa boken Bli en skicklig nätverkare

Mejla mig så skickar jag boken för 200 kr inkl moms och frakt. Swichbetalning mot kvitto, alternativt mot faktura. Välkommen med din beställning!


Kan även beställas via AdLibris:

https://www.adlibris.com/se/bok/bli-en-skicklig-natverkare-mingla-dig-till-framgang-9789197746915

Soloföretag Handbok för dig som driver företag själv

Andra upplagan, publcerad 2011 av Björn Lundén Informmation AB 


Blev ombedd att skriva marknadsföringskapitel till handboken för egen/småföretagare med inriktning på vikten av personligt kontaktnät och att nätverka för att nå ut med sin affärsidé och bli minnesvärd.

Resterande del av bokens innehåll är fokuserad på skatter, moms, avdrag, budget, prissättning, ekonomi och trygghet. 


Detta kapitel återanvändes även till deras stora handbok om marknadsföring.


ARTIKLAR & KRÖNIKORPRESS


Mina föredrag, utbildningar och böcker har väckt uppmärksamhet av journalister på olika tidningar samt TV och Radio. Här är ett antal av de artiklarna.