Kurser & Coaching

KURSER, FÖREDRAG & WORKSHOPS


Här har du chansen att få en skräddarsydd utbildning för dig och din grupp, oavsett om ni är en stor organisation/företag med många avdelningar, egenföretagare eller en nätverksgrupp. Tillsammans skräddarsyr vi utifrån vilket resultat, mål, budget och tid som finns till förfogande. Det kan vara kortare intresseväckare med ett föredrag, en längre kurs med personligt kommunikationstest eller arbeta med era egna frågor och värdeord i en workshop. 

Några exempel att utgå ifrån:

  • Social kompetens, bussighet och vänlighet för att få gruppdynamit, arbetsglädje och trevligt arbetsklimat där man arbetar åt samma håll och mot samma mål.
  • Kommunicera för framgång och tala samma språk. Jag har tester för att se om man är känslokommunikatör eller faktaorienterad dito, ett roligt sätt att förstå att vi är lika men ändå olika och med små enkla medel kan vi nå varandra bättre (även privat när man väl lärt sig att tyda signalerna).
  • Vikten av att må bra och ta hand om sig, att våga säga ”nej” ibland och ”ja” till rätt saker. Vi har mer kraft inombords än vad vi vet om! Jag ger även inblick i hur hormoner, träning, sömn och leende påverkar hur vi mår!

  • Målfokus, tankens kraft, attraktionslagen och att gå utanför komfortzonen.
  • Peppande säljkurs för att inte tappa bort köpsignaler som potentiella kunder säger till receptionen, lagret eller annan personal som själv inte känner sig bekväma att sälja och som därför kanske inte förstår köpsignalen eller vill ta tag i den och därför går kundens önskemål om intet. Det här har knappast något företag råd med i dagsläget!
  • Mingel och nätverkande är stort, inte minst på mässor och kundevent men vissa behöver få lite tips för hur man kommer ihåg vilka man pratat med, uppföljning och vilka som ingår i sitt kontaktnät.


Mina handböcker är ett bra komplement till varje person. Jag skrev 2000-talets första svenska mingel- och nätverksbok, och har sedan kompletterat med två böcker till om bussighet, nätverkande, hälsa och att må bäst. Jag har även ett personligt kommunikationstest, som ger aha-upplevelser och rätar ut frågetecken kring varför det är så svårt ibland att nå fram.


Tveka inte att höra av dig, eftersom vi skräddarsyr upplägget är det näst intill omöjligt att här förklara vad vi kan göra utifrån vad just din grupp behöver, tid i anspråk, budget, intressen osv. 

Varmt välkommen att ta nästa steg i ditt  och din grupps liv!
Hälsar Katarina.


Privat och personlig Coaching


För friskvårdsbidraget eller privat kan jag coacha dig till att leva i ditt esse, det kan vara hälsa, träning, tapping, attraktionslagen, mingel, nätverk, tips för dig som egenföretagare eller något annat som du vill prata om och få hjälp med. Jag kan även vara din mentor om det är den hjälpen du behöver.

Vi väljer vad du vill att vi ska fokusera på utifrån vad som händer i ditt liv just nu. 


Behöver du hjälp att sortera ditt liv kring:
• Stress
• Hälsa, kost, hormoner, andningen etc.
• Social kompetens, bygga upp sitt personliga kontaktnät, mingel etc.

• Träning

• Attraktionslagen

• Tapping, ett effektivt verktyg för att få bort värk m.m.


Tillsammans sätter du och jag upp dina mål och vägen dit, skräddarsytt för att passa dig. Jag kommer att inspirera dig till att vilja välja bättre val genom att förstå orsak och verkan.


För att nå resultat är det bäst med flera coachingstillfällen. Låt oss börja med 30 minuter för 300 kronor + moms (=375kr). Sedan lägger vi upp planen för framtiden, vad du behöver och om du önskar någon av mina böcker med i paketet, det personliga kommunikationstestet osv.


Här börjar den spännande resan med dina nästa steg i ditt liv!
Varmt välkommen att höra av dig! Hälsar Katarina