Kurser & Coaching

KURSER, FÖREDRAG & WORKSHOPS


Mina föredrag, utbildningar och workshops kan användas för stora som små organisationer, företag och nätverksgrupper. Tillsammans skräddarsyr vi utifrån önskat resultat, mål, budget och tid till förfogande. Det kan vara kortare intresseväckare med ett föredrag, en längre kurs eller arbeta med era egna frågor och värdeord i en workshop. 

Exempelvis:

 • Social kompetens och få samman gruppen till en enhet som arbetar åt samma håll och med samma mål. Kommunicera för framgång och tala samma språk. Jag har tester för att se om man är känslokommunikatör eller faktaorienterad dito, ett roligt sätt att förstå att vi är lika men ändå olika och med små enkla medel kan vi nå varandra bättre (även privat när man väl lärt sig att tyda signalerna).
 • Vikten av att må bra och ta hand om sig, att säga nej ibland och ja till rätt saker. Här kan man komplettera med min bok Må BÄST orka mer.
 • Målfokus, tankens kraft, attraktionslagen och att gå utanför komfortzonen.
 • Peppande säljkurs för ickesäljare för att inte tappa bort köpsignaler som potentiella kunder säger till receptionen, lagret eller annan personal som själv inte känner sig som en säljare och därför både kanske inte förstår köpsignalen eller vill ta tag i den och därför går kundens önskemål om intet. Det här har knappast något företag råd med i dagsläget! Här kan man till exempel kompettera med min handbok Bussighet är lönsamt för att hålla i tråden även efter kursen/föredraget eller workshopen. 
 • Mingel och nätverkande är stort, inte minst på mässor och kundevent men vissa behöver få lite tips för hur man kommer ihåg vilka man pratat med, uppföljning och vilka som ingår i sitt kontaktnät. Jag skrev första svenska nätverksboken på 2000-talet tillsammans med Jeanette Gardner och den har värdefulla tips och även övningar att göra, boken Bussighet är lönsamt är en uppdaterad uppföljning.  


Tveka inte att höra av dig, eftersom vi skräddarsyr upplägget är det näst intill omöjligt att förklara här vad just din grupp behöver.

COACHING


Privatpersoner och småföretagare kan ta del av mina kurser och utbildningar genom personlig coaching. Vad är du i behov av?

Tillsammans skräddarsyr vi ett program som passar dig. Prova på on-line 30 minuter för 375 kronor inklusive moms. Välkommen att höra av dig!

 • Livscoach och målfokus
 • Mindfulness och meditation, avslappnande och avstressande
 • Målfokus, tankens kraft, attraktionslagen och att gå utanför komfortzonen.
 • Ta hand om dig, Må BÄST orka mer. Gör du rätt saker och säger du ja och nej till rätt saker?
 • Kommunikationstest för att lära dig mer om känslomässig kommunikation och faktabaserad dito, vilken grupp tillhör du och hur kan du nå fram till din motsats?
 • Bygg upp dit kontaktnät och lär dig mingla och nätverka
 • Sälja utan att vara för "på" och "jobbig" och samtidigt inte tappa köpsignaler.


Jag är även knuten till friskvårdsbidrag och du kan köpa via dem (återkommer med länkar här) alternativt betalar du och mot kvittot får du tillbaka pengarna av din arbetsgivare. Välkommen!